27 Nisan 2023 Perşembe

Curtain Call

                                             

                                                                           Curtain Call

Klasik zengin draması mı ıyy diyerek başladığım ve çok beğenerek izleyip bitirdiğim dizi oldu. Oyuncular çok iyiydi ve konu drama olunca ben ordayım :( 

Dizi Kuzey kore'den ayrılmak zorunda kalıp güneyde zengin olan ninemizin son 3 ayını ve torunlarıyla ilişkisini anlatıyor. Kuzeydeki torunu bazı sebeplerden gelmiyor ve yerine bir oyuncu tutuluyor. Torun rolüyle evde büyükanneyi mutlu ediyorlar. Tabi bu evde kimsenin haberi yok  torunun sahte olduğundan, herkes gerçek kuzen sanıyor ve olaylar böyle ilerliyor. 

Benim fav karakterim ise avukat olan kız oldu. Görümcesini aşağılayanları mort etmesi çok iyiydi. Çince konuşması da cabası. Zeki olan insanlara her zaman düşerim. Şu elinde hisseleri olup evlenmeye çalışan adam aşırı havalıydı, adamın diğer dizilerine de bakacağım. Finaldeki tiyatro sahnesi de çok hoştu. Başroldeki adamı daha önce moon loverste kötü prens olarak izlediğim için iyi rolüne alışmam zaman aldı :) Nasıl kazınmışsa dizi artık aklıma. Uzun süre sonunda dizi ostları güzel olan bir dizi izledim(benim için önemli bir kriter)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder