22 Mayıs 2023 Pazartesi

Beef / The Mother / Super Mario Bros

                                                                               Beef

Trafikte kavga eden iki kişinin birbiri üzerinden intikam almalarıyla devam eden 10 bölümlük dizi Beef.  İlk başta Danny haklı abi diye desteklesem de dizinin ilerleyen bölümlerinde Danny ve Amy arasında hiçbir farkın olmadığını anladım. İki karakterinde kötü iyi yanlarını gösterdikleri için dizi bitince onlara karşı nötr kaldım. Herkes çok beğenip övmüştü bu diziyi genel olarak bende beğendim. Aslında dizide yüzüme en çok vuran şey yakınlarımıza olan sinirimizi, suçlamalarımızı hep alakası olmayan başkalarından çıkarmamız :(  Hele sinirimizi çıkaracak kişinin hali hazırda hep orda olması bile bizim hoşumuza gidiyor, bu ikili arasında böyle bir çekim vardı bence. 

The Mother

Jennifer ablam oynamış ya, oyunculuğu çok okey bence. Silahlı vurmalı kırmalı azcık duygusal çıtır çerez film arayanlara önerilir.  Suikastçı bir annenin kızını koruma çabası özetle.

    Super Mario Bros

Çocukluğumu atari başında mario oynamış birisi olarak geçirdiğim için bu filmi büyük beklenti ile açmıştım. Mario evrenini kesinlikle detaylarıyla gösteren bir yapımdı. Grafik açısından hoş hikaye konusunda ise baya yok gibiydi. Abi mario evrenini şuan 30+ çok seviyor neden çocuk filmi gibi yaptınız diyesim geldi. Ama kapitalist düzen naparsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder