31 Ocak 2024 Çarşamba

​Carol & The End of The World / The Holiday / The Little Mermaid


Carol & The End of The World

Dünyaya bir gezegen çarpacak, engellenemiyor ve herkes son 8 ayı kaldığını biliyor. Para önemini yitirmiş tüm dünya ölmeden önce canı nasıl isterse öyle yaşamaya başlamış. Bu 10 bölümlük dizi benim açımdan çok depresifti. Yer yer tetiklendiğim, lan hepimiz hayatımızın sonuna doğru koşuyoruz dünyaya bir cisim çarpıp bum olmamıza gerek yok ki, diyerek sorgulamalar yaptım. Başrol Carol dünyanın sonu gelse de rutin eski hayatını istiyor ve şans eseri bir muhasebe şirketi buluyor. Kimi hayatı boyunca çalıştığı için ve başka bir şey bilmediği için buraya gelmiş kimi hiç çalışmadığı için orada. Herkesin beğeneceği bir yapım değil. Absürt sahne çok fazla. En ilgimi çeken kısım ordunun tüm marketlere el koyması ve dağıtımı öyle yapmalarıydı. Başrolün geçmiş hayatını 2. sezonda biraz değinirler umarım. Çarpışmaya son 3 ay kala bitti yani 2. sezon gelir. 

The Holiday

Biri La'de biri Londra'da yaşayan 2 kadının aşk sorunları yüzünden bıkıp evleri değişmesi ve tatile çıkmasıyla ilerliyor. Gayet rahatlatıcı ve tatlış bir aşk filmiydi. 2000 yapımı daha çok şey izlemem lazım.

The Little Mermaid

Müzikalli disney yapımı deniz kızının live action hali. Sonu klasik mutlu biten biraz çocuklara birazda büyüklere hitap edelimde sinema salonunda sıkılmasınlar demişler. Müzikleri  güzeldi hakkını yiyemem.  Bi cruella kadar yükseltmedi beni ama dandik live yapmamışlar. En çok öpüşsünler diye söyledikleri şarkıda eğlendim xd

Şaka gibi ama ocak bitti bile. 10 günü kabus gibi olan iş deneyimim ve kaçışımla geçti gerçi xd Deneyim ty next deyip mobbing ve sosyal haklardan yoksun başka iş arayışlarına devam ahshgd. Bakalım şubat ayı sen bize neler getireceksin?

2 yorum:

  1. little mermaid en sevdiğim çizgi film :) kamuran diaz biricik yaaa :) carol izlememişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin deep, deniz kızı müzikleri güzeldi

      Sil